South Dakota

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju South Dakota

Nekretnina za prodaju u Južnoj Dakoti

Južna Dakota je ogromna, rijetko naseljena zemlja na Srednjem zapadu Sjedinjenih Država. Ovdje se nalazi spektakularna nacionalna šuma Black Hills, u kojoj se nalaze dva povijesna spomenika uklesana u granitnu stijenu: Mount Rushmore, u čast četiri američka predsjednika, i spomenik ludom konju, koji podsjeća na slavnog plemenskog poglavicu.

Glavni grad je Pierre. Južna Dakota graniči na sjeveru sa Sjevernom Dakotom, južno s Nebraskom, istočno s Iowom i Minnesotom, na zapadu s Wyomingom i Montanom.

Južna Dakota ima treći najviši postotak Indijanaca u zemlji nakon Aljaske i Novog Meksika. Mnogi su iz plemena Dakota, Lakota i Nakota, koji zajedno čine naciju Siouxa.

Tržišta nekretnina diljem zemlje svakako su aktivnija ovog ljeta, a antagonizam kupaca pojavljuje se u brojnim brzim prodajama iznad početne cijene. Prosječna prodajna cijena nekretnina za prodaju u Južnoj Dakoti povećala se za 6,5%.

Nekretnine za prodaju u Južnoj Dakoti imaju veću vjerojatnost da će porasti u odnosu na one koje još nisu registrirane, ali prodaja i novi oglasi mogu završiti ljeto u rastu. Još je više kupaca nego prodavača nekretnina za prodaju u Južnoj Dakoti u većini kategorija cijena i stanova, tako da će cijene nastaviti rasti sve dok se situacija ne promijeni. U razdoblju od 12 mjeseci između srpnja 2017. i lipnja 2018. godine, prodaja u regiji Sioux Falls u porastu je za 5,1%.

Također Rapid City je zanimljivo mjesto gdje tražite nekretninu za prodaju u Južnoj Dakoti. Postoje tipične zgrade i mnoge mogućnosti za ljude koji traže dobru investiciju u nekretnine za prodaju u Južnoj Dakoti.

  •  
    Prelazak u Južnu Dakotu. Emigranti i žive u Južnoj Dakoti

    Vrlo duge, gotovo beskrajne ceste, okružene najljepšim zalascima sunca, uronjene u ogromne prerije ... danas ćemo vas odvesti na vrlo posebno mjesto, zbog čega ćete ostati bez riječi! Često se pitamo idealno mjesto za početak od nule. Pa, mi u Realigro-u analizirali smo za vas naciju u koju biste se ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 17017

Prodaja 5+ soba, South Dakota, Sioux Falls, Sioux Falls, Sioux Falls

Reserved negotiation
Prodaja
5+ soba

58 m²
odličan
UNAVAILABLE
Cod. 7125

Prodaja Poljoprivredno zemljište, South Dakota, Pierre, Pierre, Pierre

109,421.01HRK
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

25 m²
Zemljište za prodaju! 100 m x 200 m. Lijepo područje. Javni voda, plin i struju na raspolaganju. Također puno pokraj vrata je dostupan!
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB